Expertises   |   Identiteit

Identiteit

Maarten Tjallingii staat voor 20 jaar ervaring in de topsport. Een team player, een man met passie die altijd het hogere doel bovenaan heeft staan. Een man met doorzettingsvermogen, een inspirator en een vrijdenker. Wielrenner met 12 grote rondes op zijn naam. Een kasseienvreter die als geen ander weet hoe hard het rijden van Parijs Roubaix is en hoe het is om door Fabian Cancellara gefeliciteerd te worden met een podium-plaats in Roubaix. Een bedrijfskundige met NLP Master op zak. Een gecertificeerd Coach in wording. En een liefhebbende partner en vader. Een vegetariër, die is opgegroeid in Mozambique (1980 t/m 1989). Een man die met gemak 6 talen spreekt. Een positivist pur sang.

Synoniem dus voor Mii Coaching waar het draait om enthousiasme, doorzettingsvermogen, passie, positiviteit, motivatie, kortom “Grinta”, hiermee Maarten zijn sport heeft beleefd uit te dragen en anderen daarmee aan te steken. Als sporter is Maarten al een graag geziene gast op tv, in de avond etappe van de NOS en in meerdere programma’s van Omroep Gelderland. Maarten heeft een achtergrond in de mentale training via de methodiek NLP, de basis voor coaching / workshops. Presenteren en spreken voor groepen is een soort van tweede natuur.

Uitspraak Mii Coaching:

Mii voor de M van Maarten en ii als Unique Selling Point van Tjallingii. Waarin motivatie, inspiratie en identiteit de kernwaarden zijn. Waarbij de uitspraak eM-dubbel-ie zou moeten zijn.

Mii helpt je graag op weg!