Expertises   |   Identiteit

Identiteit

Maarten Tjallingii staat voor 20 jaar ervaring in de topsport. Een team-player, een man met passie die altijd het hogere doel bovenaan heeft staan. Een man met doorzettingsvermogen, een inspirator en een vrijdenker. Wielrenner met 12 grote rondes op zijn naam. Een kasseienvreter die als geen ander weet hoe hard het rijden van Parijs Roubaix is en hoe het is om door Fabian Cancellara gefeliciteerd te worden met een podium-plaats in Roubaix. Een bedrijfskundige NLP Coach. En een liefhebbende partner en vader. Een vegetariër, die is opgegroeid in Mozambique (1980 t/m 1989). Een man die met gemak 6 talen spreekt. Een positivist pur sang.

Synoniem dus voor Maarten Tjallingii Coaching: waar het draait om enthousiasme, doorzettingsvermogen, passie, positiviteit, motivatie, kortom “Grinta”.

Hiermee heeft Maarten zijn sport beleefd, draagt hij deze uit en steekt hij daarmee anderen aan. Als sporter was Maarten al een graag geziene gast op tv, in de ‘avond etappe’ van de NOS en in meerdere programma’s van Omroep Gelderland alsook RTL Tour du Jour. Maarten heeft een achtergrond in de mentale training via de methodiek NLP. Presenteren en spreken voor groepen is een soort van tweede natuur. Coachen is zijn passie. Laat je inspireren door contact op te nemen!

Kernwaarden:

Maarten Tjallingii staat voor de waarden motivatie, inspiratie en identiteit, vanuit het respect voor ieders wereldmodel.

Op weg met Maarten Tjallingii Coaching!