Expertises   |   Motivatie

Motivatie

Jij hebt alles in je om de volgende stap te zetten. In je privé leven, in zakelijke context. Er is niemand met meer levenservaring, in jouw leven, dan jijzelf. Daarom hoeft Mii Coaching alleen nog maar de puntjes op de ii te zetten. Alles wat je nodig hebt zit in jou, of in je bedrijf of je team.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Groeien is een continu proces waar je telkens van het beginnen bij een startpunt en het bereiken een doel/ bestemming/ richting in kunt herkennen. Hoe mooi zou het zijn als je daarin positieve ontwikkeling kunt ervaren? Het begint met bewustwording, weten waar je staat. Het bepalen van je nu, het punt van waaruit je vertrekt. Het proces richting geven door een doel / bestemming neer te zetten is een volgende stap. Hoe mooier, hoe beter de interne drive en je motivatie krijgt een enorme boost. Met functionele, constructieve, positieve en opbouwende patronen stimuleer je het proces om te blijven ontwikkelen. Dit alles gebruikmakend van NLP, systemisch werk, tijdlijnen en metaforen uit 20 jaar topsport.

Sta jij aan de kant van de oorzaak? Of aan de kant van het gevolg? Is jouw glas half leeg of half vol? Welk verhaal vertel jij jezelf? En krijg je daar energie van?

Topsport

Een krachtige metafoor voor het omgaan met doelen. Immers een (top)sport zonder het stellen van doelen levert geen succes. Hoe bepaal je je succes? Is het een resultaat of gun je jezelf een proces? 

NLP

Gunnen, ervaren, omgaan met, bepalen, motivatie enz. Onbewuste processen die met NLP handvatten krijgen zodat je met grip op de zaak ontwikkelt!

Zet de stap, neem contact op en samen gaan we voor je doelen!

Op weg met Maarten Tjallingii Coaching!